Кой съм аз?

October, 4 2009


Моето име е Стоян Стоянов, 38-годишна възраст и SEO пристрастяване, женен с 5 годишен син.
Преди много време в далечната 1995 година отидох в САЩ със зелена карта и $ 1500 в джоба си. Парите в джоба ми не бяха толкова важни, колкото снимката на един човек която държах в ръката си, и предполагах да ме чака в Чикаго на летище O'Hare (някои си приятел на чичо ми). Нямаше никаква гаранция дали той ще бъде на летището, но той беше там, името му е Иво и ми помогна да започна живота си в Америка. А  за живота в САЩ само ще кажа, че е трудно, много трудно. Въпреки това, 2 години по-късно (1997) имах идея да се продават цигари онлайн, а по това време Марлборо беше около 2,50 щатски долара в САЩ и по-малко от $ 1 в България, и аз направих първия си сайт www.HalfPriceMarlboro.com  или "Marlboro на половин цена", и първата ми оптимизация на сайта за Yahoo, тъй като никой не беше чувал за Google по онова време! Направих толкова добра работа, че сайтът ми беше на първа позиция в Yahoo с всички ключови думи за Marlboro, като "cheap Marlboro", "buy Marlboro", дори само "Marlboro" и имаше толкова много трафик и клиенти, че сестра ми, която изпращаше цигарите от БГ се превърна в най-големия клиент на цигари Marlboro (магистър бокс) в Сливен. Изпращаше по 2 стека в пакет само за лично ползване, така беше позволено и всичко беше добре, докато "Филип Морис" ме забеляза и започна да завижда :), а те бяха далеч под мен в SERP-a, (Филип Морис) а и неможеха да направят нищо с SERP-a, и затова започнаха съдебен процес и ми взеха домейна, така че сега, когато отидете на www.HalfPriceMarlboro.com ще се пренасочите към PhilipMorrisUSA.com
Това беше първият ми SEO и беше много успешен. Обичах SEO-то толкова много, така че никога не спрях, дори завърших (AIU) университ в Chicago САЩ Bachelor Degree in Visual Communication / Internet Marketing. В момента живея в БЪЛГАРИЯ, от 2004-а година и работя за Американска компания като главен мениджър в моя град Сливен, а SEO оптимизацията правя за забавление. Ето и един от моите най-добри проекти:
www.QxBid.com който е на първата страница в Google с ключови думи: "Online Auctions" от над 32,000,000 competitions и дори eBay е под мен. Надявам се, SEO състезанието ще бъде добро предизвикателство за всички тук.
Благодарности и УСПЕХ!

What else can I say about me?
I NEVER GIVE UP!

 

 


Find me in webmasterbg.org or predpriemach.com user: stuky1971
or just drop me an Email at: eurumy@yahoo.com
Stoyan

free templates
Make a Free Website with Yola.